Start een actie

David zou niet meer zonder TO WALK AGAIN kunnen.

David werd in 2011 door het noodlot getroffen door de storm die over Pukkelpop raasde. Hij liep een incomplete dwarslaesie op.

David getuigt:

”Sinds ik in 2017 TO WALK AGAIN leerde kennen, is mijn situatie sterk verbeterd: een kentering. Ik kan nu een manuele rolstoel gebruiken en ik kan handbiken. Mijn rug, voordien was dat nog een banaan, is rechtgekomen. Ik heb het gebruik van bepaalde spieren gerecupereerd. De spasticiteit is verbeterd. Allemaal kleine dingen met grote gevolgen voor mij. Ik ben nu beweeglijker. Ik sta mentaal veel sterker. Mijn hard werken bij TO WALK AGAIN loont echt wel. Ook mijn omgeving zegt dat. Ik zou niet meer zonder kunnen.”

Ik neem ondertussen elk jaar deel aan de Run To Walk Again en zet acties op. Zo organiseerde ik een benefiet Pianorecital van de Ukrainer Dmytro Sukhovienko, één van de meest getalenteerde pianisten van zijn generatie. Mijn vrienden en ik zamelden 11.000€ in voor TO WALK AGAIN.”

With your consent, we’d like to use what is called “cookies” in order to understand how users interact with our website and improve it.