Start een actie

Jolien was ‘zo blij’ toen zij voor het eerst stapte met de staprobot.

Jolien liep op haar 23ste, een dwarslaesie op bij een verkeersongeval

“Ik zal nooit het gevoel vergeten toen ik de staprobot voor het eerst kon gebruiken. Ik was zo blij. Dat veranderde zo veel, echt een wereld van verschil. Tijdens het stappen krijg ik allerlei ideeën van wat ik allemaal nog kan doen, voel ik dat ik nog zo veel meer kan verwezenlijken. Ondertussen ben ik opnieuw aan het studeren en ben ik met Voeding- en Dieetkunde een geheel nieuwe weg ingeslagen.

Als ik een tijdje niet kan stappen, krijg ik echt wel last van vanalles: vooral mijn bloeddruk ontspoort dan, maar ik krijg ook meer spasticiteit en zenuwpijnen aan de voeten en buikwand.

Wat ik ook veel energie uit haal, is stappen op locatie, buiten. Het is echt zo een zotte ervaring om te kunnen stappen waar je anders ook zou stappen, zoals we hebben gedaan in het Shopping Center van Wijnegem. Het was van voor 2012 geleden dat ik daar nog had kunnen stappen, om te winkelen waar ik anders ook zou winkelen.

Ondertussen zet ik me ook in voor TO WALK AGAIN. Ik neem elk jaar deel aan de RUN TO WALK AGAIN als teamkapitein van Team Krollie. Ik mobiliseer mensen uit mijn netwerk om deel te nemen en fondsen in te zamelen.

With your consent, we’d like to use what is called “cookies” in order to understand how users interact with our website and improve it.